dimarts, 2 d’agost del 2011

Nous sommes à Carcassonne!

Ja hem arribat a Carcassonne! Bé, de fet vam arribar ahir a la nit després de gaire bé 4 hores de viatge. Els primers canvis que vam notar al creuar la frontera va ser la tipografia utilitzada a les senyals de tràfic (tot està en mayúsculas i cursivas), les senyals dels rius que són negres (a Catalunya són marrons), i el més important! que el límit de velocitat és de 130km/h... però "no es oro todo lo que reluce", ja que el preu del gasoil (gazole) és gairebé 20 centims més car que a Catalunya.

La ciutat enmurallada de Carcassonne de nit.
Quan vam arribar a Carcassonne vam decidir anar a fer una birra algun bareto, i vam aparcar a la vora de lúnic lloc on vam apreciar alguna senyal de vida humana. Nosaltres, evidentment, encara no sabiem quines sorpreses ens depararia el destí i vam avançar innocents cap al bar esmenat. Tenint en compte que els francesos sopen a les 8 i que era dilluns, el lloc on vam anar a parar era una espècie de after gabatxo ple de personatges extravagants que ens van anar sorprenent a mida que avançava la nostra trepidant aventura.

Per començar, vam gaudir d'èxits de l'estil "La macarena" i "un pasito pa'lante María", i encara que els especímens semblaven molt contents de que fossim "espanyols", la conversa més fluïda que vam tenir va ser amb una transeunte hippie que confonia espaialment Barcelona amb Guadalajara. Posteriorment, una senyora d'uns 100kg, ens va intentar seduir amb uns bailoteos y meneos de caderes sexys. Es feia dir Paquita i la seva amiga era encara més sorprenent. Vam tenir por i vam marxar.

Al despertar-nos, el primer que hem vist al obrir la finestra, ha sigut un francés en banyador. Tenint en compte que eren les 8 del matí i que feia molt de fred, segurament també estava boig (les nostres primeres experiències amb els francesos han sigut una mica extranyes). 
Després, al obrir la porta de la dreta, ens ha amenaçat la presència d'una abella enfurismeda que ha intentat envaïr-nos l'espai vital, però que gràcies a la valentía de la Tati hem esquivat sense més complicacions (mentre jo fugía per l'altre porta en calçotets, deixant-la amb el perill indiscutible de l'aterrant situació).

El lloc on hem dormit es troba a uns 8km del centre, té una mena de platja artificial aprofitant el llac que hi ha. Està molt bé, perquè té dutxes i lavabos públics, diversos punts d'aigua potable i per la nit és molt tranquil.

El matí l'hem passat a la ciutat medieval de Carcassonne que està envoltada de muralles i ambientada com a tal. Després de dinar al furgoperfecto (lloc on hem dormit) i estrenar el fogonet que hem comprat per l'ocasió, hem anat a fer un banyet al llac. 

Ara ens trobem de nou a Carcassonne, on fa una estona hem anat a agafar provisions de formatge blau i de cabra. El bar on estem ara està dedicat als ferraris i té xarxa WI-FI oberta.

Demà matinarem i marxarem cap a La Roque-Gegac.

A la família, que no pedazca! Estem la mar de bé!
Una abraçada i fins aviat!


FOTOS:
Furgo-Hotel

Bon diaaaa!

Recollint la paradeta.

Carcassonne, ciutat medieval.

Caballos de guerra.

La Tati ensenyant-me com disparaven els antics arquers.

Yo muy bien puesto.

La muñeca diabólica (la de la izquierda)

El carrer dels pits grans! (mentida!)

"Y este que mira?"

La Tati de vacances però currant.

Jo actualitzant el bloc mentres la Tati curra.

De cocinillas con el chiringuito montao.

Tati cheff!

Bon profit! (Macarrons!)

La Tati lluint el seu cos sirenístic al llac.

Patos salvajes! (aquests no seran "fuá")

2 comentaris:

  1. Iep nens! Us veig a tope! Carcassonne diuen que est très belle! Molt maco, jo no hi he estat mai, però pinta molt bé! Em feu molta gràcia a les fotos, jipiosillos, jipipankis, moleu molt! Bueno, ja deixo de tirar.vos piropillos! Que sigáis on the way, us vaig seguint! Au revoir, baisons! Salud desde Sanlúcar! :D

    ResponElimina
  2. Muñeca diabólica la de la izquierda jajaa m'ha fet gràcia el comentari de la foto. Vec que no us paren de pasar coses eh?? Encara us miren "raro"?
    Va que us posem al dia de la nostra vida segueix sent rutinaria, aburrida i monótona... porteu-me regalets bunics i cars que demá començaré a llençar coses de casa per omplirla de quereseres vostres juju. Un petonàs bonicots i a seguir disfrutant!

    ResponElimina