dimecres, 10 d’agost del 2011

Bélgica: Paraíso cervecero!

Goedemiddag família!

Ja som a terres Belgues. Bé, de fet vam arribar ahir I hem dormit al poble de Ieper, on casualment era festa Major i vam poder gaudir d’un bon concert de Rock i de les bones cerveses que dónen fama al país.
Vam tastar al llarg del dia les varietats de Babik (una rossa básica i económica de barril), Petrus Brown (Torrada i afruitada), Duvel (Rossa, densa i amb força llúpol), Triple Karmeliet (amb tres varietats de cereals i 8 graus d’alcohol) i la Leffe Bruin (Torrada, espessa, molt gustosa i amb un toc de regalèsia). Hem comprovat que els Belgues, a part de bona cervesa fan bons pastissos.

Comparat amb París, els productes són més barats. La cervesa més cara que hem trobat costa 3’5€ i la majoria són de producció artesanal. A França, la cervesa més barata costava uns 4€ i era dolenta del cagar.
Els últims dies a París han estat tranquils i hem seguit visitant els monuments típics i tòpics de la ciutat com l’arc del Triomf, Les Champs Elysées,  les afores del Louvre, el gran palau, etc. Ens general els ha agradat molt, però els preus són prohibitius.

Ara som a un hotel de Brusel·les i en breu anirem a fer una descoberta per la ciutat! De moment té bona pinta, tot i que no pretenem quedar-nos gaire temps a una altra capital i és molt possible que demà agafem carretera de nou direcció Brujas.

Salut i birra fría!

Puente de Champs Elysees.
Arc de Sant Martí sobre el Petit Palau de París.
Aunque no lo parezca, es un Mercedez.
Pues eso.
Arc de Triomphe.
Welcome to Belgium!
Bye bye gabachos.
Kortrijk.

Iglesia de Kortrijk.
La danza de Kortrijk. 
El lago de Kortrijk.
Ieper.
Carta de cervezas en un bar de Ieper.
Festa major, concert de Rock!
Catedral de Ieper.
Pan, tarta de queso y tarta de cerezas.
Otra de la catedral de Ieper.
Nuestra habitación en el hotel de Bruselas.

2 comentaris:

  1. Cada vez escribís menos y haceis menos gracia, voy a dejar de visitar el blog jaja
    ¿Dónde están los comentarios graciosos de las fotos?
    Seguir disfrutando gentezuela fea, que yo de mientras me haré de la secta del papa y me iré a madrid a adorarlo jajaja
    bon viage llangostas de platja torrades :)

    ResponElimina
  2. Joder quina enveja amb aquests sommeliers de cervesa! Ahir vaig provar una que es deia Affligem, que me moló mucho. Ah! Passareu per Rochefort? Allà em sembla que les fan molt bones..
    Un petonet príncep i princesa!

    ResponElimina