divendres, 5 d’agost del 2011

A París.

Bonjour! Ahir vam arribar a la capital després de 4 hores d'autopista. Veniem del castell de Rocamadour, lloc on vam pernoctar de dimecres a dijous i està situat als Prineus francesos, zona molt rural i verda. Ens ha agradat molt aquesta zona i de ben segur que visitar aquests poblets amb més temps és una aventura molt xula per als que ens agrada la muntanya.

Però el que vam visitar va ser una granja d'ànecs. Sota el amable cartell de "visita i degustació gratuita" s'amagaba una terrorífica factoria de foie-gras. Tot un espectacle de sang i descuartització. La experiència no va ser gaire agradable i vam fugir avans de que algun "granjero loco" fes amb nosaltres el mateix que fan amb els ànecs al seu camp d'extermini.

França és un pais de llacs i des de la carretera n'hem trobat molts que eren una pasada i es podien llogar canoes i barques. Ens agradaria navegar una miqueta abans de deixar el pais, a veure si és possible!

Quan vam sortir de Carcassonne dimecres al matí, vam comprar pa i pastes per esmorzar a una bulangerie de La Bastide Saint Pierre. Abans de dinar vam parar en un poble que ens va agradar molt i que era denominat com "el poble de les flors" i es deia Gigouzac. Vam catar una cervessa artesanal de la regió i ens va sortir molt bé de preu en comparació dels llocs que haviem visitat fins aleshores.

Abans d'arribar a Rocamadour, vam estar a la Roque-Gegac, destí que haviem marcat després de llegir la recomanació en un bloc; deien que era molt bonic, petit i poc conegut. I uns collons! Petit si que ho era, si, i maco també... però poc conegut? Alló era una maleïda atracció "atrapa-turistes". Així que el vam abandonar abans del que teniem previst.

De camí, parlant de llacs, ens vam aturar a fer un banyet en un d'ells per refrescar-nos una miqueta, ja que feie una calor infernal.

Doncs bé! Eso es todo por ahora! Ja anirem actualitzant amb més fotos i més aventures desde París (que tenim pensat quedar-nos 3 o 4 dies).

De moment només podem dir que la ciutat ens recorda bastant a Barcelona, salvant les distancies, i que aquí tot és caríssim! A un bar el preu mitjà d'una Coca-Cola és de 4€, i fins i tot hem arribat a veure llocs on demanen 9€ per una cervessa. Ahir quan vam arribar vam tastar una cervessa vermella, que tenia regust a fruites del bosc mentre miravem els vaixells passejar pel riu Sena.

Ara ens trobem en una buganderia, com les que surten a les pelis on la penya va a netejar-se la roba (que de tant en quant també està bé fer-ho).

En uns minuts anirem a fer una petita migdiada a un hotel que hem llogat per avui i després anirem a descobrir la ciutat.

Una abraçada família!

Dormint a la furgo.
Rutines matutines (Carcassonne)
Aquest és el lloc on hem passat les dues primeres nits.

Gigouzac, el poble de les flors.
La Tati feliç per Gigouzac.
Esas cosas reflectantes que desatan la estupidez humana.
Més Gigouzac.
Esas cosas sin sentido que también la desatan (la estupidez).
Mamás, Papás, ya veis que nos cuidamos!
Le Roque-Gegac.
Las acrobacias acuáticas de Riki cuerpo de sireno.
Si, paramos en medio de la carretera, montamos un trípode y nos pusimos a hacer el primo!
Momento moñas pre-París.
També tenim Hospitalet a França! (¿Ensayarán aquí "Les Tronchois"?)
El castell de Rocamadour! (aquí al costat vam estar dormint).
La 1 de la noche, los Franceses flipaban viéndonos cenar a estas horas.

No os dejéis engañar por la simpática abuelita... aquí se mata!
Pobrecitos... no saben que todos terminaran explotando para ser foie-gras!
Cadillac surcant l'asfalt francés.
Yo conduzco, el nos guía.
París, al costat del riu Sena.
Magnífica.
"Wooooh! Cerveza rosa!!"
No se aprecia, pero está lloviendo (mucho!)
Lavandería de película.
Tati trabajando, Riki mirando!

PD: Anécdota de ayer. Mientras buscábamos un sitio donde dormir por París, pasamos por una de las zonas más marginales, a las afueras de la ciudad. La avenida, que constituía más de 2km de largo, estaba repleta de "vendedoras de sexo", el ambiente era raro, íbamos en coche y... "¿Que es lo que ven mis ojos??" Una señora de avanzada edad, con su batín y todo, aprovechaba esas horas para sacar a pasear a su conejo (y nos referimos al animal, eh?). Ahí lo dejamos!

2 comentaris:

  1. Lavandería de película. (De la película mi vida sin mi eh? sisi que yo lo sé jaja)
    Bea

    ResponElimina
  2. hayyyyy ke guapos estais en el momento moñassss se os ve muy bien me encanta ke esteis recorriendo lugares diferentes para luego me podais recomendar a mi lo ke os ha gustado mas tb.lo de las lavadoras es muy diver de peli , seguir asi pasandolo tan guay me alegro mucho . muchos besos para los 2 guapazos

    ResponElimina