dilluns, 8 d’agost de 2011

Oh, la, la!

Avui és l'últim dia que estem a la capital de França i fa un temps de pena. Plou i fa sol i les bruixes es pentinen... i no saps si possar-te o treure't la jaqueta, agafar el paraigües o les ulleres de sol!

Ahir al matí vam anar a visitar Montmartre (Le Sacré Coeur, la Place du Théâtre, etc). Passejant pels carrers ens vam sentir com si estiguessim a les rambles de Barcelona: estàtues humanes, trileros i oportunistes que anaven a la caça d'extrangers que caiguessin en la trampa dels diners fàcils. La zona, tot i que molt turística és molt maca, i els jardins que s'hi troben són molt verds i bonics, de tant en tant, passejant pels caminets et trobes algun gat fent la migdiada.

A l'hora de dinar ens vam dirigir a St. Denís i vam fer l'apat sota l'estadi francès on el Barça va guanyar la seva segona Champions. La tarda la vam ocupar en passejar per un barri molt xungo, on hi ha el cementiri amb la tomba del Jim Morrison, però que estava tancat. Casminant per aquest barri-xungo un boig motoritzat quasi que ens atropella fent peripècies motociclístiques (de les quals no en vam saber apreciar el sentit. Davant d'aquesta extranya conducta, vam obviar que eren degudes a les substàncies psicotròpiques que semblava haver pres el 50% dels personatges que vam trobar en aquell lloc). Vam marxar cap a Pigalle, on vam fotografiar el Moline Rouge i vam haver d'abandonar aviat morts de cansament i asquejats per la pluja.

Aquests dies també hem visitat la Torre Eiffel i algunes botigues, fins i tot tenim la sensació de coneixer-nos ja el barri de Notre Dame. Haurieu de veure al Riki conduint pel centre, sembla que estigui a casa seva!

Bueno familia, estamos en los mínimos de bateria! Potser fins que no arribem el dia 10 a Brusel·les, on tenim el proper hotel, no podrem carregar-la per actualitzar!

Y eso que las próximas notícias nuestras seran de Bélgica!
Abraçades!

Habitació de l'hotel a París. (La echamos de menos).
Skype, la mascota del hotel.
Boulangerie de exquisiteces francesas (en la foto: macarons).
La Tati comiendo macarons.
Estilazo en Notre Dame.
Paparazzi Lomográfico.
Momento de paz en el Sena.
Fuck the police!
Locos cantando con un piano y una batería.
Tour Eiffel in the night.
...
Potenciando el fotógrafo que llevo dentro.
Bye bye piojos... Hippies go home!
Otra foto de nubes.
Riki con cara de untar mantequilla. 
Montmartre.
Le Sacré Coure.
París desde lo alto.
Otra de le Sacré Coure.
Agobiándome solo entre tanto turista.
Momento de complicidad con la tercera edad (Tati y el inserso).
Estadio de St. Dennis (No llevo la chaqueta por casualidad... aquí se ganó la segunda champions).
Moulin Rouge, barrio de Pigalle.

Anécdota: Una señora alemana nos ha parado por la calle y nos ha preguntado si nos podía hacer unas fotos para su web y un magazine on-line.
Nos dijo que les gustaba nuestro estilo y flipaba con el pelo de la Tati. Próximamente tal vez nos veáis en algún anuncio de tendencias. Esto es todo por hoy amigos!

2 comentaris:

  1. hola cariños no se si os llegan mis comentarios estoi hasta los guebs de no saber si lo ke hago sirve de algo hiuston tenemos un problemarrrrrrrr grandeeee besitos

    ResponElimina
  2. Hola guapaa! Estamos en Bélgica! No hemos tenido internet hasta hoy y ahora estamos leyendo los comentarios que nos dejaste en las entradas anteriores! Ya ves que hicimos caso a tus recomendaciones y fuimos al Sacré coeur de París y a la plaza du theatre! Un abrazo muy grande!

    Riki y Tati.

    ResponElimina