dimarts, 16 d’agost del 2011

¿Dónde están los tulipanes?

Diumenge 14: Ja hem arribat a Holanda!

En aquests indrets de l'Europa oest la gent ha perdut el control. Hem passat d'un pais amb més de 1000 classes de cervessa (on quasi la meitat de la població té la cara vermella d'anar tot el dia bolinga), a un altre on tothom va fins a dalt de porros!*

* exageració made in Riki.

Ara mateix ens trobem a Terneuzen, un poble coster dels Països Baixos que hem escollit al atzar per dormir, en un bar que quan hem arribat semblava tranquil i en uns quants
minuts semblava una festa constant. Han començat a sonar èxits holandesos a ritme de karaoke i la gent ha perdut el nord.

Venim directament de Brujas, on sembla que hi hem deixat els núvols! La ciutat ens ha agradat força i és anomenada com la Venècia del nord: canals, aigua, vaixells... És una llàstima que no poguem penjar fotos, però quan trobem un ciber reomplirem aquestes entrades de només text amb fotos!

Tot i rajar dels Belgues dient que són uns borratxos, també hem de dir que nosaltres (mentres hem estat al pais, i mai avans d'agafar el cotxe) ens hem fotut totes aquestes varietats de cervesses de la zona:

- Bavik
- Petrus Bruin
- Duvel
- Tripel Karmeliet
- Leffe Brown
- Waterloo
- Delirium Tremens
- Berber
- Rameé Blonde, Ambreé
- Chimay Blauw
- Rodembach
- Palm
- Gordon's Scotish
- Westmalle Triple
- Westmalle Dubbel
- Achel Bruin
- Cantillon Gueze
- Cantillon Kriek
- Cantilon Rosé de Gambrinos
- Kasteel Donker
- Hoegaarden Grand Cru
- Kriek
- Orval
- Geuze Boon
- Gentse Strop
- Abbaye des Rocs
- Cuveé des Trolls
- Jupiler
- Grimbergen Optimo Bruno
- Brugse Zot Blond
- Leute Bokbier
- Gulden Draak
- Kaizer Karul
- Trappistes Rochefort 8
- Trappistes Rochefort 10
- De Koninck
- Maredsou Bruin
- Ciney Bruin
- Markloff
- La Chouffe Blond
- Gouden Carolus Classic


Anecdota 1: Al supermercat venien "agua de españa" en format d'1L. per 7€ (potser la van a buscar a peu coix al cim de l'Aneto).

Anecdota 2: vam tornar-li a una senyora el bolso que haviem trobat a la estació del tramvia (com a bones persones honestes que som) i ens va donar 20€. Ens vam oblidar de dir-li "We're Perroflautas. Say it to everybody!" (Res, una conya que portem desde Brusel•les. Les indignades ja ho entendran).

Dimarts 16:

Som a Alkmaar, a la zona Nord d'Holanda. Aquest matí ens hem acostat a la platja i hem mullat els peus al oceà.

Cansats de les grans ciutats, hem decidit allunyar-nos momentaniament de les grans capitals i hem fet rumb a una de les zones més boniques que hem vist en aquest viatge. Ahir vam arribar a Edam, on vam tastar algunes varietats dels seus famosos formatges de bola (amb pesto, amb nous, amb all, etc...). El poble és una pasada i està resseguit de canals d'aigua i carrers adoquinats pels que dóna gust perdre's.

Després ens vam acostar a Werder, on demà tenim una reserva d'hotel. La carretera d'accés és increïble, vorejant un llac i tot de camps d'herba on hi pasturem vaques, ovelles i cavalls. Sopar mirant la posta de sol darrera els molins és d'autèntic luxe. Encara que de tulipans no n'hem vist cap encara.

Estem feliços i cantem everytime a la vora del foc amb la polícia holandesa, que ens ha fet un recibo per córrer massa (a modo de souvenir), sota l'apunt de "tal ves os iega por correo a hispania, si no tal ves cuando volvais a Holanda". Nosaltres esperem que no arribi mai.

A reveure!!

Doble exposició amb la Nikon de la Tati.
Caminant sobre el mar.
Terneuzen (Holanda).
Més Terneuzen.

Poniéndonos tiernos en Terneuzen.
Edam (Holanda)
Més Edam.
Mestres Formatgers.
Camarero! Hay una mosca en la sopa!
La Tati fent col·legues ovins.
Formatge de cabra d'Edam per sopar!
Amb pà amb tomàquet, per descomptat!
Sopant en front d'una posta de sol a Warder (Holanda).

Pd: Mama, recibimos tus mensajes!!! (para Jesusa). Y para los que no lo hayais hecho todavía, a que estáis esperando? Se agradecen los comentarios ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada