dissabte, 6 d’agost del 2011

La vida nocturna Parisina i el poc que costa acostumar-se a la bona vida.

Ahir al vespre, com que vam sofrir un excés d'autoconfiança, vam decidir volcar-nos en l'agosarada aventura del transport subterrani. Així que vam entrar a una estació de metro, vam comprar una T-10 i vam anar eixeridament cap a la primera linia que ens vam trobar de camí, amb la intenció d'acabar a Notre Dame. La decepció va aparèixer al rostre del meu company viatger al adonar-nos de que no estàvem al metro, sinó al tren, i que dicho recorrido ens portava de pet fora de París. La senyora d'informació, una noia molt amable ens va indicar que per anar a Notre Dame només calia que agafessim la sortida de 30 metres mésenllà. Som així, ens sobra la pasta i no ens enterem de la misa la meitat.

D'anada cap a la catedral gòtica, vam pasar per l'ajuntament de París "Hôtel-de-Villle". Després de la visita fugaç a Notre Dame, vam haver de córrer perque plovia a bots i barrals.. i si no que li diguin al tio que passejava tranquilament i va acabar tot xop després de que un cotxe que anava a massa velocitat el deixés moll de dalt a baix.

Vam sopar al barri latino, on hi ha molts restaurants amb menús assequibles i molta competència directa entre ells, amb els caça-turistes a la porta de cada establiment.

Després vam intentar anar a la torre Eiffel, però a part de que el metro tanca a la 1 i ja quasi que ho eren, la línia que haviem d'agafar estava en obres. De camí cap a l'hotel vam anar a la universitat parisina La Sorbona i vam conèixer uns nois en un estat etílic interesant que ens van dir que els hi fessim una foto "Only for vosotros!"

Encara tenim molt per veure de París!

Fins aviat!


El Riki captivat pel Metro francès
Direcció Notre Dame.
Riu Sena. 
Atardecer en París.
Vaixell de turistes navegant pel Sena.
Parada de Metro.
Liberté, egalité, fraternité... L'ajuntament de París.
Practicant budisme a la plaça de l'Hôtel de ville.
Moisés separaba mares, Riki mueve barcos.
Souvenirs.
A bots i barrals.
Vista nocturna del riu Sena.
Restaurant francés del barri latino.
Notre Dame de nit.
La búsqueda del jorobado.
Vista des d'un pont.
Terrorífica entrada al metro. 
La Sorbona.
Borratxos que ens van demanar una foto ("only for vosotros!")
El nostre Hotel.
La nostre habitació.

5 comentaris:

  1. Ya veo ya que estais como reyes... que será lo próximo ¿subiros a una limusina para comprobar la comodidad de los coches caros? punkys capitalistas... ¬¬ (después de mis dulces palabras de amor y dándo a entender que no me dais ninguna envidia paso el turno a la Encarna xD ale a cuidarse hippies colgaos)

    ¡Que chulada! ¿Parece que estais como cansados eh? (comentario a raiz de la foto "la nostre habitació") Ya veo que os cuidais... A seguir disfrutando guapos.

    PD: en la actualización anterior he dejado escritas unas dulces palabras juju
    PD1: Os queremos florecitas!

    ResponElimina
  2. Hola cariños míos!

    Estamos muy bien, robando la WI-FI al Mc Donald's! Es fácil identificar que parte del comentario escribe cada una, eh?

    Acabamos de comer, que a media mañana hemos estado cocinando la comida y la cena de hoy (Macarrones con salsa de tomate de la yaya y nuggets)

    Decidle al Juan que ahora estamos al lado del Estadio de Francia (St Denís), donde el Barça ganó la segunda Champions!

    Decidnos cositas, que nos gusta!

    Una abraçada molt gran boniques meves!

    PD: El Riki dice que eso, que recuerdos! :)

    ResponElimina
  3. hala guapisimos ya llevo un monton de comentarios y no se a donde van yo creo ke lo hago todo bien pero no se ke pasa muchos besitos y a seguir pasandolo tan bien como hasta ahora aprobechar el tiempo a tope besazos muakksssssssss

    ResponElimina
  4. Nos llegan, nos llegan! ya te hemos contestado en la penúltima publicación! Estamos divinamente... besos! ;)

    ResponElimina